theme-sticky-logo-alt
Doar pentru tine! REDUCERI mari pentru un somn plăcut.

Comandă telefonic: 0733 006 006

compare-icon 0

Cum alegem un topper bun?

În acest articol, veți găsi atât o listă cu factorii cheie care vă pot ajuta să vă luați deciziile, cât și o defalcare a avantajelor și dezavantajelor fiecărui tip de material.

Prin referințe încrucișate la cele două secțiuni, sperăm că veți avea o idee mai clară despre ce tip va fi cel mai potrivit pentru dvs.

Este posibil ca un topper să adauge un strat mai semnificativ de fermitate moale, amortizare sau suport pentru corpul tau.

Puteți chiar să le utilizați în același timp pentru a îmbunătăți și mai mult calitatea patului. Așezând un topper puteți ajuta la protejarea atât a căptușelii, cât și a saltelei.

Așadar, merită întotdeauna să verificați cât de mult asigură efectiv umplutura, împreună cu caracteristicile.

Fabricată dintr-un material sensibil la temperatură, spuma de memorie va reacționa la căldura corpului și va contura forma dvs. – ceva ce producătorii susțin că ajută la ameliorarea articulațiilor dureroase. Ar trebui să revină la aceeași înălțime de fiecare dată când îl utilizați, spre deosebire de puf sau microfibre, care trebuie să fie pufos. Cu toate acestea, unora oamenilor nu le place senzația de spumă de memorie și constată că se supraîncălzește pe ea. Merită să-l încercați în magazin înainte de a cumpăra. Unele toppinguri din spumă cu memorie vor mirosi destul de sintetic când sunt noi, dar acest lucru se va estompa într-o săptămână. Pentru a îndepărta mirosul mai repede, agățați topperul în exterior sau într-o cameră aerisită pentru a-l lăsa să respire înainte de a-l pune pe pat.

Articolul anterior
7 beneficii ale pernei din spumă memory
15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 https://blog.dolcedormire.ro 300 0