theme-sticky-logo-alt
Doar pentru tine! REDUCERI mari pentru un somn plăcut.

Comandă telefonic: 0733 006 006

compare-icon 0

7 beneficii ale pernei din spumă memory

De ce oferă un somn mai bun?

1. CONTUR ȘI SUPORT MINUNAT

Spuma cu memorie este cunoscută pentru capacitatea sa de a se conforma atât formei capului, cât și de a o susține. Acest lucru împiedică scufundarea capului prea adânc, așa cum s-ar întâmpla într-o pernă obișnuită. Este conceput pentru a distribui greutatea uniform, evitând tensiunea inutilă pe gât și pe coloana vertebrală.

2. ELIBERAREA PUNCTULUI DE PRESIUNE

Deoarece poate contura și susține, este o pernă excelentă pentru persoanele cu puncte de presiune în zona gâtului, a umerilor și a spatelui. Natura sa conformă îți leagănă gâtul pentru a-l salva de la viraje incomode și incomode. Dar dacă descoperiți că vă provoacă dureri de gât, s-ar putea să aibă legătură cu poziția dvs. de dormit.

3. ALINIEREA COLOANEI VERTEBRALE

 Îți lasă corpul să se relaxeze corect – oferindu-i posibilitatea de a se vindeca și de a se regenera în timp ce dormi. 

4. POATE AJUTA LA SFORĂIT

Din aceleași motive ca mai sus, o postură bună de somn poate menține căile respiratorii deschise pe tot parcursul nopții. Când capul și gâtul sunt aliniate cu coloana vertebrală, pasajele de aer rămân aliniate și rămân deschise pentru a permite buna funcționare a căilor respiratorii.

5. HIPOALERGENIC

Pernele din spumă cu memorie sunt fabricate din material hipoalergenic în mod natural, care împiedică dezvoltarea bacteriilor care duc la mucegaiuri și acarieni. În comparație cu pernele cu pene, lână și bumbac, nu va elibera în aer niciun „micro-puf” care ar putea fi inhalat. Pentru persoanele care suferă de alergii severe, aceasta ar putea fi perna de vis făcută doar pentru ei.

6. ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

Spre deosebire de pernele obișnuite, vă puteți îngriji cu ușurință perna de spumă cu memorie. Îndepărtați capacul care se poate spăla la mașină – dacă este cazul – și curățați la loc perna pentru orice pete. Voila! O pernă la fel de bună ca nouă.

7. DURABIL

O pernă bună cu spumă cu memorie va avea o densitate mai mare decât o pernă obișnuită – făcând-o una mai durabilă. Perne din materiale ieftine pot dura doar minimum șase luni, în timp ce puteți avea o pernă cu spumă cu memorie până la trei ani.
Nu este doar ideal – o pernă hipoalergenică, ușor de întreținut și durabilă totul într-unul? Este deja mai puțin spălat pentru tine, oricum în ceea ce privește perna.

Articolul anterior
Cum alegem somiera potrivită?
Urmatorul articol
Cum alegem un topper bun?
15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 https://blog.dolcedormire.ro 300 0